Schimbarea costa mai putin decat evitarea ei
Expert Projects
Meniu top Prezentare Noutati Activitati Programe Resurse Parteneri
       
  P Pe acest site poti sa experimentezi schimbarea...  
       
   

Ultima modificare: 06 ianuarie 2005

 
   
 

Mai jos sunt prezentate conditiile in care EXPERT PROJECTS in calitate de contractor pune la dispozitia utilizatorilor paginile de internet de pe portalul www.expertprojects.ro. Aceste conditii pot fi modificate periodic fara o anuntare sau acceptare prealabila a utilizatorilor. Prezentul document anuleaza orice alt document anterior dintre parti cu referire la acest subiect.

Prin folosirea paginilor de internet si a serviciilor de pe portalul www.expertprojects.ro, va declarati acordul cu privire la aceste conditii si acceptati ca acestea au valoarea unui contract, acceptat in mod tacit, intre dumneavoastra si EXPERT PROJECTS

Daca nu sunteti de acord sa fiti supus acestor conditii, va rugam sa nu folositi paginile de internet si serviciile disponibile in cadrul portalului www.expertprojects.ro.

Utilizatorii sunt singurii responsabili pentru informatiile ce le transmit prin folosirea portalului www.expertprojects.ro si trebuie sa stie ca atunci cind transmit informatii personale (exemplu: telefon, e-mail, etc) in liste de discutii, acestea pot fi vizualizate de catre utilizatorii portalului, lucru care poate duce la mesaje nesolicitate de la acestia. De accea incurajam utilizatorii sa fie discreti atunci cind trimit informatii in cadrul listelor de discutii sau mesajelor catre alti utilizatori.

Accesul la Internet

Sunteti de acord ca pentru a utiliza portalul de www.expertprojects.ro trebuie sa:

a) obtineti access la World Wide Web si sa platiti orice taxe legate de folosirea accesului la Internet; si

b) sa dispuneti de toate echipamentele necesare realizarii acestui acces, incluzand calculatorul, programele, un modem sau alt echipament de acces.

EXPERT PROJECTS nu este responsabila pentru nici o defectiune, eroare sau alte tipuri de evenimente care se pot produce in timpul accesarii portalului.

Drepturi de proprietate

Expert Proects este detinatorul si/sau utilizatorul autorizat de catre implementatorii proiectului, al oricarei informatii care apare pe portalul www.expertprojects.ro si detine drepturile de autor si/sau de folosire asupra acestor informatii, mai putin cazurile in care acestea sunt specificate in mod expres ca fiind de alta natura.

ORICE UTILIZARE A INFORMATIILOR CUPRINSE IN CADRUL PORTALULUI www.expertprojects.ro IN SCOP COMERCIAL, FARA ACORDUL IN SCRIS AL EXPERT PROJECTS ESTE STRICT INTERZIS!

Daca folositi portalul in alte conditii decit cele specificate, puteti sa incalcati legea drepturilor de autor sau alte legi de pe teritoriul Romaniei sau a altor state ce pot atrage raspunderea dumneavoastra pentru folosirea neautorizata a informatiilor de pe portal. Sunteti de acord ca orice text, idee, concept, metoda, desen, plan sau materiale similare pe care le trimiteti prin utilizarea portalului pot fi folosite de noi in orice mod credem de cuviinta, mai putin cazurile in care exista un acord scris care sa specifice altceva .

Conduita Utilizatorilor

Garantati si sunteti de acord ca in timpul folosirii portalului nu veti:

- Trimite/distribui prin intermediul portalului informatii/materiale care incalca legea dreptului de autor sau Termenii si Conditiile prevazute in acest contract; sau

- Restrictiona nici un alt utilizator in a folosi portalul; sau

- Incuraja o conduita ofensatoare, falsifica identitatea in raport cu orice alta persoana; sau

- Trimite, publica, reproduce, distribui sau utiliza in orice mod informatiile obtinute prin intermediul portalului in scopuri comerciale (altele decit cele expres permise de cel care pune la dispozitie aceste informatii); sau

- Genera spam sau flood; sau

- Incerca sa obtineti aces neautorizat la alte calculatoare prin intermediul portalului.

In afara cazurilor expres mentionate, nu veti putea utiliza, publica, reproduce, transmite sau distribui sub orice forma nici o parte componenta a portalului sau o derivata a acestuia.

Nu avem nici o obligatie de a monitoriza informatiile sau materialele ce se transmit prin intermediul portalului. Sunteti de acord totusi ca ne rezervam dreptul de a monitoriza portalul, de a pune la dispozitie orice informatie necesara pentru a satisface cerinte legale, reguli sau cereri guvernamentale, pentru a putea utiliza portalul in conditii normale, pentru a ne proteja pe noi sau pe utilizatorii nostri. Nu vom monitoriza sau face publice informatiile private in mod intentionat decit in cazurile cerute de lege. Ne rezervam dreptul de a refuza sa publicam sau sterge orice informatie sau material, in intregime sau partial, care, dupa parerea noastra, sunt nepotrivite sau violeaza conditiile de utilizare. Putem in acelasi timp sa suspendam sau sa anulam dreptul oricarui utilizator al portalului de a mai folosi serviciile noastre.

Sunteti de acord sa protejati si sa despagubiti EXPERT PROJECTS, partenerii si angajatii sai, filialele sale de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita sau reiesind din folosirea serviciilor portalului de catre dumneavoastra, de publicarea si transmiterea de informatii/materiale prin intermediul portalului sau a violarii conditiilor de utilizare.

ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

PORTALUL, CONTINUTUL, FUNCTIILE, SERVICIILE, MATERIALE SUNT FURNIZATE PE PRINCIPIUL "ASA CUM SUNT" SAU "ASA CUM SUNT DISPONIBILE". EXPERT PROJECTS SE ABSOLVA DE ORICE RASPUNDERI DE ORICE FEL, EXPRIMATA DIRECT SAU INDIRECT, INCLUSIV, DAR NU LIMITAT LA, ORICE GARANTIE PRIVIND INFORMATIILE, DATELE, PROCESAREA DATELOR, ACURATETEA INFORMATIILOR. EXPERT PROJECTS NU ACORDA NICI O GARANTIE CA SERVICIILE OFERITE VOR FI CONFORME CU DORINTELE DUMNEAVOASTRA, NEINTRERUPTE, LA TIMP SI FARA ERORI, SAU CA ERORILE VOR FI CORECTATE LA TIMP. EXPERT PROJECTS NU GARANTEAZA CA REZULTATELE OBTINUTE IN URMA FOLOSIRII PORTALULUI VOR FI CORECTE. NICI O INFORMATIE SAU ACORD PRIMIT VERBAL SAU SCRIS, DE LA EXPERT PROJECTS PRIN INTERMEDIUL PORTALULUI, NU SE VA CONSTITUI GARANTIE IN AFARA CAZURILOR EXPRES MENTIONATE. ANUMITE JURISDICTII NU PERMIT EXCLUDEREA ANUMITOR GARANTII, DECI UNELE DINTRE PREVEDERILE DE MAI SUS NU SE APLICA IN CAZUL DUMNEAVOASTRA.

LIMITAREA RASPUNDERILOR

EXPERT PROJECTS, ANGAJATII SAI, FILIALE SAU PARTENERII SAI NU POT FI RASPUNZATOARI PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, SPECIALE SAU TANGENTIALE, REZULTAND DIN FOLOSIREA SAU INCAPACITATEA DE FOLOSIRE A SERVICIILOR SI CONTINUTULUI AFLAT PE PORTALUL WWW.EXPERT PROJECTS, INCLUSIV DAR NELIMITANDU-SE LA DAUNE PENTRU PIERDERI DE PROFIT (INCLUSIV CEL ANTICIPAT), PIERDERI DIN FOLOSINTA, PIERDERI DE DATE SAU ALTE INTANGIBILE, CHIAR DACA EXPERT PROJECTS A FOST INSTIINTATA DE POSIBILITATEA UNOR ASEMENEA DAUNE. ANUMITE JURISDICTII NU PERMIT LIMITAREA SAU EXCLUDEREA RASPUNDERII PENTRU DAUNE ACCIDENTALE SAU TANGENTIALE, DECI UNELE DINTRE PREVEDERILE DE MAI SUS NU SE APLICA IN CAZUL DUMNEAVOASTRA. EXPERT PROJECTS NU ESTE RESPONSABILA PENTRU SAU IN LEGATURA CU CONTINUTUL TRIMIS SAU PRIMIT DE SAU DIN PARTEA UNUI UTILIZATOR PRIN INTERMEDIUL PORTALULUI. TOTALUL DESPAGUBURILOR DE CARE EXPERT PROJECTS POATE FI FACUTA RESPONSABILA, IN URMA FOLOSIRII PORTALULUI DE CATRE UTILIZATOR, NU POATE DEPASI TAXELE PE CARE UTILIZATORUL LE-A ACHITAT CATRE EXPERT PROJECTS PENTRU ACCES LA SERVICIILE PORTALULUI.

Legaturi catre alte pagini de internet

EXPERT PROJECTS nu este responsabila pentru acuratetea sau disponibilitatea informatiilor pe care le gasiti pe alte pagini de internet care sunt date cu titlu informativ la legaturi cu alte portaluri. Aceste legaturi nu reprezinta in mod implicit o asociere intre portalul nostru si acele pagini de internet.

Legi

Legile care guverneaza aceste conditii sunt cele ale Statului Roman. Utilizatorii si astentasociala.ro sunt de acord sa se conformeze in exclusivitate jurisdictiei curtilor judecatoresti de pe teritoriul Statului Roman. Utilizatorii care utilizeaza serviciile portalului www.expertprojects.ro din alte parti decit Romania, o fac pe propria raspundere si cu respectarea legilor specifice locatiei respective.

Notificari

Orice notificare catre cealalta parte va fi facuta in scris prin e-mail sau posta conventionala. EXPERT PROJECTS poate trimite utilizatorilor inregistrati mesaje sau notificari prin intermediul portalului www.expertprojects.ro privind modificarea acestor conditii sau alte probleme importante; toate acestea vor constitui notificari catre utilizator.

Modificari ale portalului sau termenilor si conditiilor de utilizare

EXPERT PROJECTS poate modificari ale paginilor de internet accesibile prin portalul www.expertprojects.ro. Deasemenea conditiile de utilizare pot fi schimbate la anumite intervale de timp fara a anunta acest lucru in prealabil. Ne rezervam dreptul, sub orice motiv, sa schimbam, suspendam, oprim orice servicii disponibile prin intermediul portalului, incluzand, fara a se limita la, continutul, facilitatile, ore de functionare. Putem, deasemenea, sa limitam sau restrictionam accesul la o parte sau intreg portalul www.expertprojects.ro fara notificare prealabila.

Incalcari

Daca sunteti convins ca pe paginile de internet ale portalului www.expertprojects.ro se afla informatii sau materiale care constituie o incalcare a drepturilor de autor, va rugam sa luati legatura cu EXPERT PROJECTS specificand urmatoarele lucruri:

•  Adresa dumneavoastra

•  Telefonul dumneavoastra

•  Adresa de e-mail

•  Descrierea materialului care genereaza incalcarea legii dreptului de autor

•  Descrierea paginii de internet de pe portal unde ati gasit respectiva informatie/material

•  O declaratie pe propria raspundere ca nu a fost autorizata de dumneavoastra, sau reprezentatii legali ai dumneavoastra folosirea acestui material

•  O declaratie pe propria raspundere ca informatiile furnizate in aceasta notificare sunt corecte si ca sunteti detinatorul legal sau reprezentantul legal al detinatorului drepturilor de autor asupra materialului in cauza

EXPERT PROJECTS

•  Iasi, Romania

•  Tel: (+40)(0)32.258.909

•  Tel: (+40)(0) 32.258.909

•  e-mail: epi@expertprojects.ro

Pentru orice alte incalcari ale acestor conditii de utilizare va rugam sa ne contacti prin e-mail la adresa: epi@expertprojects.ro

Pentru intrebari si sugestii, puteti sa ne scrieti la adresa: epi@expertprojects.ro

 

   
       
Harta Contact Copyright Termeni Meniu bottom